Viva Gezond
Image default
Voeding

Zelf je personeelsfeest verzorgen

Binnenkort is het personeelsfeest van je bedrijf weer. Ieder jaar organiseer je een personeelsfeest voor al je medewerkers. Je bent ze dankbaar dat ze bij jou in dienst zijn en je wil ze op deze manier laten zien dat je hun harde werk waardeert. Je wilt ook dit jaar weer dat je personeelsfeest onvergetelijk is. Je wil daarbij dit jaar de organisatie niet uitbesteden, maar je wil deze juist eens een keertje zelf doen. Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je bent inspiratie aan het opdoen via internet en je bent eens aan het kijken hoe andere bedrijven hun personeelsfeestjes hebben aangepakt. In dit blog een aantal tips om zelf je personeelsfeest te verzorgen.

 

Doel

Zorg als eerste dat je personeelsfeest een duidelijk doel heeft. Wil je je feestje gewoon zomaar geven? Geen heel goed idee. Je wil je medewerkers waarschijnlijk bedanken of je wil de band van het team versterken. Dit zijn voorbeelden redenen die goed zijn. Je moet het doel van tevoren bedenken, zodat je dit ook kan aangeven als je de uitnodigingen gaat versturen.

 

Uitnodigingen

Voor de uitnodigingen denk je er snel klaar mee te zijn. Toch moet je misschien even twee keer nadenken. Laat je alleen je personeel komen of zijn partners ook welkom? Dit moet je goed weten van tevoren, want als je ook de partners uitnodigt moet er meer geregeld worden. Partners ook uitnodigen voegt tevens wel iets extra’s toe aan je feest, het maakt je feest persoonlijker. Nog een stapje verder? Organiseer dan in plaats van een feest een familiedag. Ga bijvoorbeeld naar een lunchroom in Amsterdam Zuid. Uitgelucht in de Lunchroom in Amsterdam Zuid? Plan dan een leuk uitje zoals bijvoorbeeld karten.

 

Budget

Bedenk ook goed hoeveel budget je hebt. Heb je wat extra budget? Overweeg dan eens een bedrijfscatering in te schakelen. Een bedrijfscatering kan net die extra dementie toevoegen aan je feest, waardoor ook iedereen weer langer blijft hangen.

https://fredpunt.nl/catering/bedrijfscatering/