Viva Gezond
Image default
Schoonheid

Oog jonger met natuurlijke oliën

Verzorg je je huid dagelijks, dan behoud je een mooiere huid en oog je jonger. Wist je dat je met natuurlijke oliën je huid en haar nog mooier kan krijgen? Ze zitten vol met vitamines, antioxidanten en voedingsstoffen. De oliën trekken in je huid en/of haar en hydrateren het. De meest populaire zijn castorolie en arganolie, maar waarom zijn die zo populair?

Castorolie

Castorolie wordt gewonnen uit de zaden van de Ricinus communis plant. Het zit bomvol met ricinoolzuur, wat een krachtig middel voor je huid en haar. De voedingswaarde en therapeutische eigenschappen maken deze olie zeer gewild bij velen.

  • Hydratatie: Heb je een droge huid of droog haar, gebruik dan castorolie. Het heeft zeer sterke een hydraterende werking op de huid en het haar.
  • Ontstekingsremmend: Rode huid trekt weg met castorlolie. Het heeft goede ontstekingsremmende eigenschappen en deze werken goed bij rode huid of het verminderen van ontstekingen.
  • Anti-aging: Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen als je castorolie gebruikt. De antioxidanten trekken in de huid en maken deze strakker.  

Hoe gebruik je castorolie?

Voor je haar: doe een klein beetje olie in je haar (best warm) en masseer dit goed in. Laat het een uurtje intrekken en was het uit met warm water. Het is een perfect haarmasker.

Arganolie

Agranolie haal je uit de zaden van de Argania spinosa boom en bevat bijzonder veel vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten. Het is supergoed voor je huid en haar door:

  • Hydratatie: Arganolie trekt diep in je haar en huid en hydradeert van binnenuit. Zeker als je het dagelijks gebruikt, doet arganolie wonderen voor je.  
  • Glans: Arganolie geeft een prachtige glans aan je haar en maakt het heel zacht. Je haar ziet er daardoor gezond uit. Vooral hierom is het heel populair bij celebrities.
  • Bescherming: Arganolie bevat veel antioxidanten. Ze beschermen je huid en haar en maken deze sterk. Hierdoor beschadigt het minder en is het beter beschermd tegen omgevingsfactoren zoals UV-stralen.

Hoe gebruik je arganolie?

Arganolie Kan je ’s avonds in je haar doen en het de volgende ochtend pas eruit wassen. Masseer een paar druppels olie goed in het haar. Doe een haarnetje op en ga naar bed. De volgende ochtend was je het eruit met warm water.

Ook voor de huid is arganolie een wondermiddel. Breng een klein beetje aan op je huid, op je gezicht of ander deel van je lichaam en masseer het goed in.

Arganolie Morenatural: MORE heeft voor elk een goede arganolie. Vegan, 100% biologisch en koudgeperst, proefdiervrij en zonder conserveringsmiddelen. Puur natuurlijk en zeer krachtig. Omdat je maar een beetje nodig hebt, gaat je flesje lang mee.

Castorolie en arganolie combineren

Wil je een nog krachtiger effect, combineer dan castorolie met arganolie. Castorolie heeft goede ontstekingsremmende en hydraterende eigenschappen en arganolie antioxidanten. Gebruik je deze samen, dan heb je een krachtige, effectieve formule voor je huid en haar.

https://www.morenatural.nl/