Viva Gezond
Image default
Geestelijke gezondheid

Ontsnap aan de drukte: creëer je eigen oase van stilte met een geluidscabine

Het koffieapparaat pruttelt er lustig op los terwijl je jouw overhemd voor vandaag nog snel even strijkt voor die belangrijke meeting. Tegelijkertijd volg je het nieuws op je smartphone terwijl je een van je twee kinderen terug wurmt in zijn kleding. Dit terwijl de kleine spruit verwoede pogingen doet om weer net zo hard uit zijn kleding te ontsnappen. Je kijkt op de klok en komt tot de conclusie dat je al zeven minuten te laat bent om de ochtendspits voor te zijn. Nu begint je andere kind te brullen dat hij zijn schoenen kwijt is en je moet hem en zijn zusje ook nog naar school brengen. En dan is de ochtend nog maar net begonnen…

Stop de stress en creëer jouw eigen rustplek

Klinkt bekend? Dan zal drukte in huis jou niet onbekend voorkomen. Toch is dit een doorsnee ochtend voor veel drukke ouders. Loopt de ene taak uit, dan is het bijna onoverkomelijk dat een volgende taak ook uitloopt. Met als gevolg dat je je hele planning eigenlijk net zo goed overboord kunt gooien. Ho, stop! Geen stress! Kies in plaats daarvan voor een langetermijnoplossing om voldoende rust in te bouwen voor jezelf. Hierdoor voorkom je dat je teveel stress ervaart door je werk of omgeving, doordat je voldoende ruimte inbouwt voor jouw eigen rust. Met een eigen rustplek in de vorm van een geluiddempende cabine heb je voor of na een drukke dag jouw eigen plek om even  te ontspannen en tot rust te komen. Kijk bijvoorbeeld eens online op: https://esmono.nl/. Hier vind je verschillende soorten geluidscabines die allemaal op maat gemaakt kunnen worden.

Excellent geluidsstudio voor een serene stilte

Ga je voor een basic variant of toch meteen voor het zwaardere geschut? Je kunt bij Esmono Sound kiezen uit een basic geluidsstudio, een PRO of een EXCELLENT geluidsstudio. De laatste studio is qua geluiddempende eigenschappen het beste, maar het ligt natuurlijk ook aan jouw wensen welke variant uiteindelijk het meest geschikt is voor jouw situatie. Elke studio wordt in huis geplaatst en heeft geluiddempende eigenschappen waardoor geluid van buitenaf gedempt wordt maar ook van binnenuit. Het werkt dus twee kanten op. Wil jij dus ook een serene stilte in huis? Kies dan voor een geluidsstudio op maat en ervaar rust zoals je die nog nooit gehoord hebt.

https://esmono.nl/