Viva Gezond
Image default
Aandoeningen en ziekten

Waarom sporten maar niet lukt

is pre workout slecht voor je

Vaak vragen mensen zich af: is een pre workout slecht voor je Misschien kan het ook zijn dat je je afvraagt ‘is een pre workout slecht voor je’, maar dat je onderkent dat je pre workout misschien niet goed was. Check anders eerst dus dit artikel ‘is een pre workout slecht voor je’.

Je bent het niet zat genoeg

Men zegt niet voor niets dat ‘als de pijn van het niet veranderen groot genoeg is, verander je vanzelf’. Het is de beste motivatie: het helemaal zat zijn. Dat kan zijn dat je je gewicht zat bent, je slechte conditie, of je lichaam dat er sportief gezien niet zo uitziet zoals je graag zou willen. Wat de reden ook is, misschien ook wel alle drie: verandering begint als je het echt zat bent.

Je luistert niet naar je gevoel

Het is verbazingwekkend hoe leuk je leven wordt als je luistert naar je gevoel. Dat is trouwens iets anders dan impulsen volgen. Ken je het verschil niet goed tussen je gevoel en een impuls? Dan is het handig om de stilte op te zoeken. In de natuur, tijdens een meditatie, hoe dan ook: zoek de stilte op. In de stilte hoor je namelijk gevoel.

Je ziet tegenslag als mislukken

Het kan ook zijn dat je niet genoeg doorzet. Het is een kwestie van het wiel eerst uitvinden. Dat kost tijd en soms is er een terugval. Als je echter bij een terugval meteen denkt ‘zie je nu wel, ik kan het niet’ dan gaat het al snel mis. Je pakt de draad niet op en je zit zo weer op de bank. Jammer en onnodig. Je kunt immers de draad altijd weer oppakken.

https://trainandgain.nl/is-pre-workout-slecht-voor-je/