Viva Gezond
Image default
Aandoeningen en ziekten

Afvallen onder hypnose

Heb je alles al geprobeerd om af te vallen, maar blijf je maar opboksen tegen overtollige kilo’s? Heb je regelmatig last van het zogeheten jojo-effect? Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om op een verantwoorde manier af te vallen. Het verschilt per persoon welke manier het meest geschikt is. Elk lichaam en elke leefsituatie is immers anders. Veel mensen vallen af door gezond te eten en goed te letten op hun voedingspatroon. Hierbij sporten ze regelmatig, zodat ze nóg sneller gewicht verliezen. Anderen gaan elke paar weken naar een diëtiste en pakken hun overgewicht op die manier aan. Als je graag gewicht wilt verliezen, bestaat er echter nog een manier om dit voor elkaar te krijgen. Je valt af onder hypnose. Deze manier begint steeds bekender te worden en veel mensen hebben hier baat bij.

Gehypnotiseerd worden en een maagband krijgen

Een maagband krijgen terwijl je gehypnotiseerd bent, noem je een virtuele maagband. In principe word je door je therapeut verteld dat je een maagband krijgt, terwijl je in hypnose wordt gebracht. Tevens word je verteld dat je sneller vol zit na het nuttigen van een maaltijd doordat je maag kleiner is. Je hersenen worden hierdoor getraind. Hierdoor ga je denken dat je maag kleiner is en zal je lichaam minder voedsel accepteren. Het kan zijn dat je een mp3 meekrijgt met wat hypnotische begeleiding. Dit zorgt ervoor dat je virtuele maagband blijft zitten. Een groot voordeel van de virtuele maagband, is dat er geen operatie aan te pas komt. Je mag bovendien alles eten waar je maar trek in hebt. Door je hypnotische behandeling zul je echter voor de gezonde opties gaan.

Tips waardoor je extra kilo’s kunt verliezen

Of je nu gaat voor een gezond voedingspatroon in combinatie met sporten of afvallen onder hypnose, extra tips komen altijd goed van pas. Let ten eerste goed op je koolhydraten. Zodra je minder koolhydraten gaat eten, zul je merken dat dit bevorderlijk is voor het verlies van kilo’s. Zeker als je de meeste koolhydraten vervangt door eiwitten en gezonde vetten. Tevens is fruit met een laag suikergehalte sterk aan te raden. Perziken, meloenen of frambozen bijvoorbeeld bevatten weinig suikers. Denk er bovendien aan dat je gevarieerd eet. Let op het aantal calorieën, eet zo min mogelijk bewerkt voedsel en voeg wat zaden en noten toe aan je dagelijkse voeding. Eet zo natuurlijk mogelijk en eet vooral bewust. Als je je voeding als eerst aanpakt, volgen je chronische slaaptekort en koffie- en sigarettenverslaving spoedig!

https://hypnosezorg.nl/toepassingen/virtuele-maagband/