Viva Gezond
Image default
Voeding

Kurkuma koop je bij de Kurkumaspecialist

Als je op zoek bent naar de beste kurkuma dan kun je het beste terecht bij De Kurkuma Specialist. Niet alleen is De Kurkuma Specialist specialist op het gebied van kurkuma, maar ze verkopen ook kurkuma in allerlei vormen zoals in poedervorm, capsules waarin ook peper zit of in gemalen vorm. Ook kun je hier terecht voor andere voedingssupplementen zoals groenlipmossel, Neem, curcumine en nog veel meer om je lichaam een boost te geven. Kurkuma is een voedingssupplement die eigenlijk niet kan missen in je dieet. In dit artikel vertellen we je meer over kurkuma. 

 

Waar komt kurkuma vandaag?

Kurkuma is een kruid afkomstig uit een plant uit India genaamd Curcumalonga. De wortels van deze plant worden gebruikt om kurkuma te maken. Kurkuma heeft daarom als naam ook wel kurkuma longa. Daarnaast wordt kurkuma ook wel Indiase geelwortel genoemd, omdat het een gele en soms wat oranje kleur heeft. Bij De Kurkuma Specialist kun je kurkuma in allerlei vormen en soorten kopen. Je kunt de specerij los of gemalen kopen en daarnaast kun je ook kurkuma poeder los of in een capsulevorm kopen. In de capsules is de kurkuma vaak gemixt met peper en de capsules zijn bedoeld om los in te nemen. 

 

Het gebruik van kurkuma

Kurkuma is bij De Kurkuma Specialist te koop in losse poedervorm en in capsules. De capsules zijn een fijne manier om de kurkuma als voedingssupplement als extra naast je voeding in te nemen, maar de losse kurkuma is ook lekker om in je voeding te incorporeren. Je kunt kurkuma bijvoorbeeld gebruiken als specerij in je eten, zoals in een curry of in een warm drankje, ook wel golden latte genoemd. Kurkuma innemen bij je eten of naast je eten is erg voordelig, omdat het een genezende en zuiverende werking heeft. Daarom is het een voedingssupplement dat eigenlijk niet kan missen in je dieet.